top of page

Lefejtő Gardner Denver kompresszorok kiépítése és forgalmazása

Több, mint 20 éve foglalkozunk különböző teherautó kompresszorok forgalmazásával és kiépítésével.

Segítünk Ügyfeleinknek kiválasztani az igényeikhez legjobban illő megoldást és segítünk a teljes folyamatban a beszerzéstől a teljes kiépítésig.

gardner_denver_kompresszor.jpg

Dolgozzanak az ön autói akár élelmiszer, takarmáy, cement vagy vegyiparban, tudunk Önnek megfelelő megoldást nyújtani.

Cégünk javarészt Gardner Denver kompresszorokat szereli az autókat, hiszen ezek megbízható és folyamatos teljesítményt nyújtó komponensek. 

Büszkék vagyunk, arra, hogy számos partnerünknek segítettünk már kitároló kompresszor kiépítésében.

gardner denver ügyfél.jpg
gaszler_kft_edited.jpg
westbridge_edited.jpg
teherauto kompresszor.jpeg

Az XK sorozatú teherautóra szerelhető csavarkompresszorok robusztus, nagy átfolyású, olajmentes, érintésmentes, alacsony karbantartási igényű megoldást kínálnak, amelyet száraz ömlesztett terméktípusok széles körének szennyeződésmentes kiürítésére terveztek.

Az XK12-t nagy sűrűségű portermékek, például cement hatékony kiürítésére tervezték, míg az XK18-unk egy többcélú kompresszor, amely több, szemcsés anyag egyenletes kiürítését kínálja.

 

Az XK kompresszorokat úgy gyártják, hogy állandó, 2 bar tartálynyomáson működjenek a gyors kiürítési idő biztosítása érdekében.

A GD sorozatú teherautóra szerelhető forgólapátos kompresszorok könnyűek, kompaktak és ömlesztett folyadékok olajmentes kiürítésére tervezték általános célú tartályhajókból, pl. folyékony élelmiszerek, oldószerek, savak, lúgok, forró bitumen, gyanták és egyéb vegyszerek.

A kompresszorok kínálják a leggyorsabb módszert az alacsony viszkozitású folyadékok kiürítésére, és az alkatrészek kompatibilitási problémái nélkül ezek a legmegfelelőbbek a közúti tartálykocsikon szállított folyadékok többségéhez is.

A kiépítési körülmények szerint a kompresszorokat meghajthatjuk közvetlen kardán hajtással, vagy akár hidraulikus hajtással is. 

Amennyiben árajánlatra, vagy szaktanácsadásra volna szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

bottom of page