top of page

Hidraulikus munkahengerek felújítása

Szivárog az olaj a gép munkahengeréből?

Esetleg még csak csöpög, de egyre nő az olajvesztesség?

Ne várjon addig, amíg a gép működés képtelen lesz!

Kollégáink elhivatottak és szakképzettek hidraulikus munkahengerek teljes felújítását és szervizelését is kellő precízitással végezzük. Legyen szó kisebb, nagyobb, vagy akár teljes billencs front munkahengerről, nincs olyan probléma, melyet nem tudnánk megoldani.

munkahenger_javitas.jpg
munkahenger alkatrészek

A szétszerelés folyamán az összes alkatrészt szétszereljük és megtisztítjuk.

Ezután megtörténik az állapot felmérés. 

Egytagos munkahengereknél sok esetben elegendő csak a tömítés garnitúrát cserélni, melyet eredetire, vagy utángyártott garnitúrára cserélünk, de sajnos néha előfordulhat, hogy a munkahenger szára egy korábbi fizikai behatás következtében deformálódik, vagy mély karcok keletkeznek benne, így ez esetben a munkahenger szárát is szükséges lehet cserélni.

Többtagos munkahengereknél hasonló eljárást követünk, de ott előfordulhat, hogy egy, vagy csak néhány tagot kell új alkatrésszel helyettesíteni.

A legtöbb munkahenger gyártó esetében eredeti gyári alkatrészekkel tudunk dolgozni, ám előfordul, hogy nehezen beszerezhető, vagy rendkívül költséges lenne a gyári megoldás. Ez esetben utángyártott alkatrészekkel tudjuk kiváltani az eredeti alkatrészt, melyek legalább olyan minőséget képviselnek, mint a gyári.

munkhenger_felujito_eszterga.jpg

Különleges méretekben is otthon vagyunk!

Újonnan vásárolt, nagy áteresztőképességű esztergagépünkkel akár 200 milliméter átmérőjű, 6000 milliméter hosszú munkahengerek felújítását is vállaljuk! 

 

Meiller, Georg, Ebdro, Neumeister munkahengerek javítását végezzük a leggyakrabban, melyeket gyári tömítéskészlettel szervizelünk.

Egyéb munkahenger javítását is szakszerűen, gyorsan, kedvező áron végezzük el, hogy Önnek minnél kevesebb kiesése legyen.

Érdemes ezeket az alkatrészeket időben felújítani, cserélni, hiszen egy jó, rendszeresen karbantartott gép sok bosszúságot és időt takaríthat meg számunkra, így a munkafolyamat is hatékonyabbá válik.

Minden munkánkra garanciát vállalunk!

bottom of page