top of page
billencs hidraulika

Billencs és mozgópadlós rendszerek kiépítése.

Tapasztalatunkat mi sem jellemezhetné jobban, annál, hogy több mint 30 éves múlttal rendelkezünk hidraulikus rendszerek kiépítése terén.

Raktárról, akár egy napos kiépítési határidővel vállaljuk szinte bármilyen billencs, vagy mozgópadlós hidraulika rendszer kiépítését. Legyen szó új, vagy használt autóról. 

Az általunk kiépített rendszerekre garanciát vállalunk. Büszkén vállaljuk, hogy nem a legolcsóbbat áruljuk, de számunkra Ügyfeleink elégedettsége és eszközeik stabilitása a legfontosabb, hiszen Ügyfeleink ezen eszközökkel pénzt keresnek, így csak minőségi komponensekből állítjuk össze az általunk kiépített hidraulika rendszert.

Amit a "billencs kit"-ekről tudni érdemes:

A hidraulikus billencs kit-ek, a tehergépjárművek billencs felépítményének, vagy billencs pótkocsijának billenő plató, vagy puttony mozgatásához biztosítja a hidraulikus energiát.

A rendszer hidraulika szivattyúból, tömlő-, csavarzat készletből, hidraulika tartályból és billentő szelepből áll.

A hidraulikus billencs kit sosem tartalmazza a mechanikus elemeket, így a felépítmény részeit (pl. forgó csapok, billenő csészék, kereszttartók, hidraulikus munkahengerek, PTO, stb.). A tömlők- csavarzatok is eléggé gépjármű specifikusak, így sok esetben ezeket is külön jármű specifikusan kell megvásárolni.

Az MPH Kft. által értékesített hidraulikus billencs kit-eket járműre felszerelve ajánljuk, szükség esetén a sebesség váltóhoz megfelelő PTO kiépítéssel is.

Keressen minket, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk adni kiépítésre, vagy akár szervizelésre!

1992 óta építünk hidraulika rendszereket járművekre.

billencs hidraulika kiépítés 1994-ben

Teherautó hidraulika rendszer kiépítése 1994-ben, korábbi, Táncsics Mihály úti telephelyünkön.

bottom of page